divendres, 29 de juliol del 2011

(22-M) L’alcalde d’Arenys de Mar i el valor de la seva paraula

Aquest és el primer de dos articles sobre aspectes més o menys remarcables de les eleccions municipals del 22 de maig del 2011, i s’ubica a Arenys de Mar.

Durant la campanya electoral del maig passat, Estanis Fors, l’actual alcalde i en aquells moments encara alcaldable per CiU, va fer especial èmfasi en la necessitat de no tenir regidors alliberats com havia fet l’anterior equip de govern del consistori (PSC, ERC i ICV), del qual criticava que hagués dotat de dedicació exclusiva a l’alcalde i un regidor.

Finalment, i un cop passats els comicis, hem conegut que a Arenys de Mar hi haurà tres persones que gaudiran de dedicació exclusiva. Una és el propi alcalde Estanis Fors (CiU) i les dues restants són un representant del PP i una altra de CiU.

Les dedicacions exclusives no em semblen intrínsecament bones ni dolentes. La seva idoneïtat o no ve marcada per un context determinat i és matèria opinable. Però això sembla que no ho veia de la mateixa manera l’alcalde d’Arenys de Mar, que ha passat de detractor incondicional a impulsor i beneficiari d’aquesta mesura. En clau d’humor es podria dir que l’alcalde arenyenc i militant d’Unió Democràtica és marxista…. de la tendència Groucho. Com digué Groucho Marx: “Aquests són els meus principis. Si a vostè no li agraden, en tinc d’altres” .

PS: Aquest vídeo editat per ERC d’Arenys de Mar (òbviament partidista, però també interessant i revelador) recull el canvi de discurs de l’alcalde un cop ja celebrades les eleccions municipals:

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada